Madordning

Der bliver serveret morgenmad i institutionen mellem kl. 6.15 og 8.00 som består af havregrød, havregryn, brød, smør, smøreost og hjemmelavet marmelade – hertil er der økologisk mælk.

Børnene må ikke selv have morgenmad med i institutionen. Vi opfordrer jer til at komme i god tid hvis jeres barn skal have morgenmad, da børnene går på stuerne kl.8.00. Kan de ikke spise vores morgenmad, må de spise hjemmefra.

Til frokost får børnene varm mad fire dage om ugen og rugbrød en dag. Hver eftermiddag får børnene hjemmebagt brød, vand og grøntsager.

Frokost leverer institutionen indtil den måned barnet fylder 3 år. Når barnet fylder 3 år overgår man til en forældrebetalt madordning.

I det daglige planlægger vores kostfaglige eneansvarlige menuen uge for uge indenfor de givne økonomiske rammer og de på kostmøderne udstukne rammer om sund mad.

Til eftermiddagsmad får alle børn brød og grønt der tilberedes på forskellig vis eksempelvis som bagte rodfrugter. Hertil drikkes vand. En gang om ugen har vi en køkkendag med en gruppe af de ældste eller mellemste børn, hvor der bages.

Der er et sent, lille måltid i form af brød for de børn, der er i institutionen efter kl. 16.30.