Aflevering og afhentning

Husk at krydse barnet ind på Tabulex og skrive eventuelle aftaler ind.

Når barnet har fået hjemmesko på, skal I aflevere barnet på stuen hos en voksen og sige godmorgen, således at vi som personale kan tage godt imod det enkelte barn og give barnet tryghed og en "blid" start på dagen. 

Nogle børn har svært ved, at mor og far er længe om at aflevere, andre har brug for det. MEN, for alle børn er det meget vigtigt, at barnet er klar over at NU går man.

Vi forventer, at I har vinket farvel senest kl. 9.00, da vi begynder morgensamling på stuen. Ønsker man at møde senere, skal det aftales med stuen. Vi beder jer om at respektere dette, da det er meget forstyrrende for børnene og os at blive afbrudt i en pædagogisk aktivitet.

Når I kommer for at hente jeres barn er det vigtigt at give barnet tid til at afslutte eller rydde en leg op.

Vi opfordrer jer til ikke at give barnet ansvar for afhentningen, således at det ikke bliver barnet som bestemmer om det vil med hjem eller ej på det givne tidspunkt. Det kan være en udfordring for forældre at stå fast i sin beslutning når barnet ikke vil gå med hjem. Barnet kender endnu ikke konsekvensen af alle sine handlinger og skal hjælpes på vej. 

I tilfælde hvor forældre har brug for midlertidig støtte i afhentningssituationen, kan vi altid lave aftale om, at vi forbereder barnet på afhentningen eksempelvis ved at hjælpe barnet til at tage overtøj på.

Det er meget vigtigt, at krydse barnet ud på Tabulex og at I har sagt farvel til en voksen, inden I går hjem.

Vi skal have besked, hvis andre henter barnet.

Barnets kasse i garderoben skal tømmes hver fredag ved afhentning på grund af rengøring!